Menu
Førster glas logo
reparation af stenslag

Effektiv stenslag reparation i København

Er uheldet ude, og har du fået et eller flere stenslag på din forrude? Vi udbedrer skaden hurtigt og effektivt med limprodukter i høj kvalitet, der naturligvis er godkendt af bilfabrikanterne. Det er din garanti for et flot resultat. Ved en hurtig reparation af stenslag, undgår du desuden, at skaden bliver for stor til en reparation. Du sparer derfor også penge, når du vælger os som din autoglarmester.

Lader du os stå for reparation af stenslag i din forrude, får du mange fordele:

  • Du får en kompetent rådgivning om, hvilken løsning der er den mest fordelagtige for dig
  • Vi udbedrer op til tre stenslag på forruden for blot 375 kroner med avanceret speciallim
  • Du får trukket reparationsprisen fra, hvis du i stedet vælger at udskifte din forrude inden for en måned

Som fagmand tilbyder vi ydermere to års garanti for korrekt montering ved udskiftning af din forrude.

VÆR PÅ FORKANT MED STENSLAG OG MINIMER SKADENS OMFANG

Når du opdager et stenslag på din forrude, er det ikke alene vigtigt for det endelige resultat, at du kontakter din autoglarmester hurtigt. Du kan også minimere risikoen for, at skaden på din forrude forværres så meget, at den ikke kan repareres, ved at sætte stykke klart tape over skaden. Tapen sikrer nemlig, at der ikke kommer snavs i eller, at hullet fra stenslaget bliver større.

Muligheden for at opnå et tilfredsstillende resultat er således større, jo hurtigere du handler. Det gælder ikke mindst, når vi benytter den effektive speciallim, Glass Medic, der fyldes i hullet fra stenslaget og hærdes under UV lys i et opvarmet værksted. Ved denne metode kan vi i de fleste tilfælde opnå et holdbart resultat, hvor skaden fra stenslaget er så godt som usynlig.

På illustrationen nedenfor kan du se, hvilke typer stenslag der med fordel kan repareres med denne metode:

Stenslagsreparation

FÅ RÅDGIVNING FØR DU VÆLGER REPARATION ELLER UDSKIFTNING AF DIN FORRUDE

Vil du vide mere om, hvordan du kan spare penge ved at lade os stå for reparationen af stenslag på din forrude? Så kom forbi vores værksted på Frederiksborgvej 238 i København NV eller kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Stenslag pris?

Leder du efter en stærk pris på reparation af stenslag? Prisen for reparation af op til 3 stenslag er blot 375 kr. Det er afgørende for din bilrude, at du hurtigst muligt får ruden repareret. Jo længere tid der går desto svære er det at opnå et godt resultat med reparation af stenslag. Skynd dig at kontakte os. Vi står klar med dygtige fagfolk og en stærk pris. Med dygtige fagfolk, lave prisser og super høj service er det vores håb at blive den fortrukne leverandør i København når der søges på reparation af stenslag.

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK