Menu
Førster glas logo
udskiftning af forrude

Udskiftning af forrude København

REPARATION ELLER NY FORRUDE?

Når du har fået et stenslag på din forrude, er det altid vigtigt at reagere hurtigt. På den måde undgår du, at skaden fra stenslaget bliver unødigt værre. Samtidig kan vores specialuddannede personale desuden ofte reparere skaden, så det næsten ikke kan ses, hvis du kommer med det samme. Afhængigt af stenslagets omfang og størrelse kan en udskiftning af din forrude dog vise sig at være en bedre løsning.

FÅ KLAR BESKED OM EN REPARATION AF DIN FORRUDE KAN BETALE SIG

Skal din bil snart synes, og har din forrude fået et stenslag? Med de nye synsregler for frontruder, der trådte i kraft 1. juli 2012, kan et stenslag og revner medføre, at din bil ikke kan godkendes. Det gælder særligt, hvis forruden har en gennemgående revne i begge lag glas. Et stenslag, der er udbedret - så det næsten er usynligt - har derimod ingen betydning for synet.

Ved et syn inddeles din forrude i tre felter:

  • Område A: stenslag, skader eller revner skal være under 3 mm i diameter
  • Område B: stenslag eller revner skal være under henholdsvis 10 eller 50 mm i diameter
  • Område C: stenslag eller revner skal være under henholdsvis 30 eller 150 mm i diameter

Med udgangspunkt i retningslinjerne fra Trafikstyrelsen rådgiver vi dig om, hvorvidt en reparation af din forrude kan betale sig, eller om du med fordel kan investere i en ny forrude.

FÅ EN NY KVALITETS-FORRUDE TIL EN FAVORABEL PRIS HOS OS

Vurderer vores fagmænd, at en udskiftning af din forrude er den mest fordelagtige løsning, er der mange fordele ved at lade os stå for opgaven. Ikke alene har vi som Københavns ældste autoglasfirma en bred erfaring. Vi fører også et bredt udvalg af OEM godkendte forruder til konkurrencedygtige priser. Du får derfor altid en kvalitets-forrude til en god pris uanset din bils mærke, model og årgang hos os.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en ny forrude inklusiv montering og to års garanti? Så kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på 39563037. Vi reparerer også gerne op til tre stenslag i din forrude for blot 375 kr.

Forrude skift?

Skal du have skiftet din forrude? Og er du på udkig efter dygtige fagfolk der tilbyder udskiftningen af forrude til en favorable pris? Vi dækker hele København og er klar til at hjælpe dig med et hurtigt forrude skift. Det er vores ambition at blive den foretrukne leverandør i København når der søges udskiftning af forrude.

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK