Menu
Førster glas logo
Udskiftning af bilruder

Udskiftning af sideruder og bilruder i København

FÅ TO ÅRS GARANTI VED UDSKIFTNING AF DINE BILRUDER

Er din forrude, siderude eller en af de andre ruder på din bil gået i stykker? Her hos Beni Autoruder / Førster Autoglas får du altid to års garanti for korrekt montering ved udskiftning af én eller flere bilruder på din bil. Samtidig tilbyder vi en konkurrencedygtig pris på udskiftning af både bag-, for- og sideruder, uanset bilmærke og model. Derfor er vi det naturlige valg, når du skal have ny bilrude.

Vi kan tilbyde følgende:

  • Udskiftning af forruder
  • Udskiftning af sideruder
  • Udskiftning af bagruder
  • Udskiftning af andet glas på biler

OPTIMER KØRESIKKERHEDEN MED NYE BILRUDER

På moderne biler er ruderne en integreret del af den bærende konstruktion. Derfor er det essentielt for køresikkerheden i din bil, at du ikke alene har de rette autoruder. Dine ruder må heller ikke være svækket af skader fra hærværk, indbrud, stenslag eller lignende. Vores specialuddannede personale har ekspertisen til at yde en kompetent rådgivning om valg af bilrude fra vores brede sortiment, der omfatter ca. 80.000 varenumre. Vi finder derfor helt sikkert også en autorude til dine behov og din bil.

HVORNÅR BØR DU INVESTERE I EN UDSKIFTNING FREM FOR EN REPARATION?

Er du i tvivl, om du har brug for en udskiftning af dine bilruder, eller om en reparation er tilstrækkelig? Her er der mange faktorer, som spiller ind, alt fra udsyn under kørsel til risikoen for, at skaden forværres. Samtidig stiller de nye synsregler væsentlige krav til udbedringen af skader på din forrude. Sammen med dig gennemgår vi derfor altid skadens omfang og rådgiver dig om hvilken løsning, der er den mest sikre og økonomisk fordelagtige.

Overvejer du en udskiftning af en eller flere bilruder? Så kontakt os på telefon 39563037 eller via formularen her på siden og aftal en tid, hvor du kan komme forbi vores specialværksted i København.

Udskiftning af siderude

Vi er specialister i bilruder og kan hjælpe med udskiftning af bilruder på alle typer af biler. Skal du have skiftet dine bilruder – så står vi klar til at hjælpe lige fra udskiftning af siderude til udskiftning af bagrude. Prisen på udskiftning af siderude vil ofte afhænge af hvilket bilmærke samt om der er tale om udskiftning af siderude til bagsæde eller forsæde. Kontakt os og lad os give dig en stærk pris på udskiftning af siderude.

Din henvendelse er blevet registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.
OK